5 originálnych a praktických darčekov pre čerstvú mamičku a jej bábätko

Bez názvu (600 x 300 px)_2

Ak plánujete svojej sestre alebo kamarátke niečo podarovať, hracia podložka je stávkou na istotou.

Máte v rodine alebo v partii nový prírastok a radi by ste obdarovali čerstvú mamičku a jej drobca? V tomto článku nájdete hneď niekoľko super inšpirácií na darčeky.

DETSKÁ STOLIČKA KOALA - podsedák floor seat

Mať detskú stoličku je skvelé. Ale mať tak stoličku, ktorá sa dá zmeniť na malé vozidlo, je vynikajúce.

Presne tieto požiadavky spĺňa moderná detská stolička Koala, ktorá vyniká hlavne svojou multifunkčnosťou. Stolička sa dá používať ako podsedák na veľkú bežnú stoličku, vďaka čomu môže jesť dieťatko spolu s rodičmi. Súčasťou balenia je však aj malý stolík, ktorý sa dá pripevniť priamo k stoličke.

detska stolicka koala


Detskú stoličku Koala využijete na viacero spôsobov.

A ako sme už vyššie naznačili, stolička sa dá zmeniť aj na malé detské vozidlo, a to vďaka zabudovaným kolieskam a rúčke.

Cena: 99 €

Viac informácií o detskej stoličke Koala nájdete na našom webe.,

DREAM BAG SNAP THE MOMENT

Poznáte Spací uzlíček?  - Tento inovatívny produkt, vytvorený špeciálne pre novorodencov a bábätká kombinuje vlastnosti tradičných detských overalov a spacáčiku. Poskytuje slobodu a je teplý a príjemný zároveň.

Pri navrhovaní spacieho uzlíčku sme sa ubezpečili, že produkt je pohodlný pre matku aj dieťa. Najdôležitejší je pokojný spánok vášho dieťaťa, preto bol vytvorený spací uzlíček s multifunkčným SuperKnotom (uzlom).

Toto univerzálne BODY preto úrčite odporúčame ako skvelý darček pre vítanie bäbatka, tzv. Baby Shower.

spaci-uzlicek-milky-joy-2

Spací uzlíček sa dodáva v sete s prvou čiapkou dieťaťa.

Môže byť použitý ako samostatné oblečenie alebo ako ďalšia vrstva.

Cena: 29 €

Viac informácií o dream bagu-u Snap The Moment nájdete na našom webe.

  

DETSKÁ PRIKRÝVKA BABY ELEPHANT EARS

Veľa mamičiek si pred narodením bábätka musí zadovážiť detskú výbavu. Jej súčasťou zväčša býva aj prikrývka. Preto ak máte v okolí budúcu maminu a chcete ju obdarovať, pekným a zároveň praktickým darčekom je táto detská prikrývka s veselým prírodným vzorom.

detska prikryvka


Detská prikrývka s motívom Birds of Norway.

Vďaka hebkému a mäkkému materiálu sa bude dieťatko cítiť ako v bavlnke. No a rodičia zas ocenia, že prikrývka sa dá použiť v detskej postieľke, kočíku alebo autosedačke.

Cena: 25 €

Viac informácií o značke Baby Elephant Ears nájdete na našom webe.

SILIKÓNOVÉ ZUBNÉ KEFKY THE BRUSHIES

So silikónovými zubnými kefkami od značky The Brushies je umývanie prvých detských zúbkov nielen povinnosťou, ale aj zábavou. Veď ktoré dieťa by nechcelo mať za kamaráta opičku, veľrybu alebo prasiatko?

detska kefka znacky lalalukids

Kefky sa okrem veselého vzhľadu môžu pochváliť aj praktickosťou. Certifikovaný potravinársky silikón, z ktorého sa vyrábajú, je zdravotne nezávadný a dokonale mäkký.

detske kefky v niekolkych prevedemiach


V našom e-shope nájdete kefky v niekoľkých prevedeniach.

Navyše, kefky sa dajú čistiť v umývačke riadu. Preto rodičia nebudú mať žiadnu starosť naviac.

Cena: 8,50 €

Viac informácií o zubných kefkách The Brushies nájdete na našom webe.

 

BEDROVÝ NOSIČ POGNAE

Z bedrových nosičov sa stala neodmysliteľná súčasť detskej výbavy. A nemožno sa diviť. Ide o vec, ktorá skvelo plní svoj účel. Dá sa využiť na každodenné prechádzky, uspávanie dieťatka alebo na turistiku.

Rodičom pri tom zostanú voľné ruky a bábätko bude mať úplné pohodlie. A čo je ešte lepšie, ergonomické bedrové nosiče chránia chrbticu rodiča a taktiež podporujú zdravý vývin detského chrbátika.

nosic pre deti

Presne týmito vlastnosťami sa môže pochváliť bedrový nosič Pognae. Navyše, jeho praktickosť spočíva aj v tom, že sa dá upraviť až tromi rôznymi spôsobmi – dá sa využiť ako bedrový sedák, ako pevne zafixovaný nosič alebo ako krížovo viazaný nosič na jedno rameno. Pri všetkých variantoch je nosnosť bedrového nosiča 13 kilogramov.

Cena: 89 €

Viac informácií o bedrovom nosiči Pognae 3v1 nájdete na našom webe.

 

Ak ste si pri čítaní tohto článku spomenuli na nejakú drobnosť pre svojho drobca, ktorú by ste potrebovali, navštívte náš E-shop s dojčenským tovarom www.lalalukids.com a vyberte si z našej ponuky LALALU podložiek na hranie, prostriedkov na pranie Souldrops a iných starostlivo vyberaných značiek pre bábätká aj staršie deti.

Teraz so zľavovým kódom BLOG5 získajte navyše aj 5% zľavu na celý nákup.

Ak by vás zaújmalo viac článkov o svete detí a rodičovstve, nezabudnite sa príhlásiť na odber noviniek na konci stránky :)

Sledujte nás