7 originálnych a praktických darčekov pre čerstvú mamičku a jej bábätko

Ak plánujete svojej sestre alebo kamarátke niečo podarovať, hracia podložka je stávkou na istotou.

Máte v rodine alebo v partii nový prírastok a radi by ste obdarovali čerstvú mamičku a jej drobca? V tomto článku nájdete hneď niekoľko super inšpirácií na darčeky.

 

MULTIFUNKČNÁ DETSKÁ STOLIČKA KOALA

Mať detskú stoličku je skvelé. Ale mať tak stoličku, ktorá sa dá zmeniť na malé vozidlo, je vynikajúce.

Presne tieto požiadavky spĺňa moderná detská stolička Koala, ktorá vyniká hlavne svojou multifunkčnosťou. Stolička sa dá používať ako podsedák na veľkú bežnú stoličku, vďaka čomu môže jesť dieťatko spolu s rodičmi. Súčasťou balenia je však aj malý stolík, ktorý sa dá pripevniť priamo k stoličke.

detska stolicka koala


Detskú stoličku Koala využijete na viacero spôsobov.

A ako sme už vyššie naznačili, stolička sa dá zmeniť aj na malé detské vozidlo, a to vďaka zabudovaným kolieskam a rúčke.

Cena: 99 €

Viac informácií o detskej stoličke Koala nájdete na našom webe.,

 

DETSKÁ PRIKRÝVKA BABY ELEPHANT EARS

Veľa mamičiek si pred narodením bábätka musí zadovážiť detskú výbavu. Jej súčasťou zväčša býva aj prikrývka. Preto ak máte v okolí budúcu maminu a chcete ju obdarovať, pekným a zároveň praktickým darčekom je táto detská prikrývka s veselým prírodným vzorom.

detska prikryvka


Detská prikrývka s motívom Birds of Norway.

Vďaka hebkému a mäkkému materiálu sa bude dieťatko cítiť ako v bavlnke. No a rodičia zas ocenia, že prikrývka sa dá použiť v detskej postieľke, kočíku alebo autosedačke.

Cena: 25 €

Viac informácií o prikrývke Baby Elephant Ears nájdete na našom webe.

SILIKÓNOVÉ ZUBNÉ KEFKY THE BRUSHIES

So silikónovými zubnými kefkami od značky The Brushies je umývanie prvých detských zúbkov nielen povinnosťou, ale aj zábavou. Veď ktoré dieťa by nechcelo mať za kamaráta opičku, veľrybu alebo prasiatko?

detska kefka znacky lalalukids

Kefky sa okrem veselého vzhľadu môžu pochváliť aj praktickosťou. Certifikovaný potravinársky silikón, z ktorého sa vyrábajú, je zdravotne nezávadný a dokonale mäkký.

detske kefky v niekolkych prevedemiach


V našom e-shope nájdete kefky v niekoľkých prevedeniach.

Navyše, kefky sa dajú čistiť v umývačke riadu. Preto rodičia nebudú mať žiadnu starosť naviac.

Cena: 8,50 €

Viac informácií o zubných kefkách The Brushies nájdete na našom webe.

 

 

PODLOŽKA NA HRANIE LALALU STANDARD – MOTÍV PONÍKY A ABECEDA

Ak plánujete svojej sestre alebo kamarátke niečo podarovať, hracia podložka je stávkou na istotou. Podložky sú krásne napohľad, no pre budúcich rodičov budú aj šikovným pomocníkom. A to najmä preto, že poskytujú deťom maximálne bezpečie a pohodlie.

obojstranna podlozka na hranie


Obojstranná podložka na hranie Lalalu Standard

Jasným príkladom je podložka Lalalu Standard, ktorá sa vyrába zo zdravotne nezávadnej PE peny. Komfort dieťatka zaisťuje jej mäkkosť, protišmyková úprava a zaoblené hrany, ktoré tlmia nárazy. Deti si zas zamilujú hravý motív poníkov a abecedy, ktorý prispieva k ich rozvoju.

Cena: 69 €

Viac informácií o podložke na hranie Lalalu Standard nájdete na našom webe.

BEDROVÝ NOSIČ POGNAE

Z bedrových nosičov sa stala neodmysliteľná súčasť detskej výbavy. A nemožno sa diviť. Ide o vec, ktorá skvelo plní svoj účel. Dá sa využiť na každodenné prechádzky, uspávanie dieťatka alebo na turistiku.

Rodičom pri tom zostanú voľné ruky a bábätko bude mať úplné pohodlie. A čo je ešte lepšie, ergonomické bedrové nosiče chránia chrbticu rodiča a taktiež podporujú zdravý vývin detského chrbátika.

nosic pre deti

Presne týmito vlastnosťami sa môže pochváliť bedrový nosič Pognae. Navyše, jeho praktickosť spočíva aj v tom, že sa dá upraviť až tromi rôznymi spôsobmi – dá sa využiť ako bedrový sedák, ako pevne zafixovaný nosič alebo ako krížovo viazaný nosič na jedno rameno. Pri všetkých variantoch je nosnosť bedrového nosiča 13 kilogramov.

Cena: 99 €

Viac informácií o bedrovom nosiči Pognae 3v1 nájdete na našom webe.

 

 

DVOJBALENIE DISNEY PODBRADNÍKOV – MOTÍV MICKEY A MINNIE

Tak ako bedrový nosič či prikrývka, ani podbradníky v detskej výbave jednoducho nesmú chýbať. Takže ak stále neviete, čo budúcej mamičke kúpiť, poobzerajte sa po nejakých pekných podbradníčkoch.

Z nášho Lalalu e-shopu sme ako inšpiráciu vybrali dvojbalenie Disney podbradníkov, ktoré sa vyrábajú zo zdravotne nezávadného materiálu (100 % polyester). Podbradníky sú skvelé aj v tom, že sa dajú veľmi jednoducho očistiť. Stačí ich len pretrieť vlhkou utierkou, alebo ich hodiť do práčky, nič sa im tam nestane. No a ten motív – Disney rozprávky deti milujú, preto ich takýto darček určite poteší.

disney podbradniky

Cena: 12 €

Viac informácií o Disney podbradníkoch s motívom Mickey a Minnie nájdete na našom webe.

SET NA PRVÉ JEDENIE BUMKINS

Pokusy o prvé samostatné papanie sa u batoliat zväčša neobídu bez neporiadku alebo rozbitého riadu. Preto aby sa budúci rodičia takýmto strastiam vyhli, zadovážte im set na prvé jedenie od značky Bumkins. Set obsahuje mištičku s vekom a lyžičkou.

Jeho výnimočnosť tkvie najmä v tom, že sa vyrába z potravinárskeho silikónu. Materiál je zdravotne nezávadný a, samozrejme, nerozbitný. Navyše, mištička má zospodu špeciálnu prísavku, vďaka ktorej sa lepšie prichytí o stôl alebo detskú stoličku. K ešte väčšiemu pohodliu dieťatka prispieva i to, že mištička má malú rukoväť.

silikonova detska miska na jedenie znacky lalalu

A ako sme naznačili vyššie, súčasťou setu je aj lyžička a veko. Misku teda jednoducho uzavriete a odložíte do chladničky alebo mrazničky. Miske sa nič nestane ani v mikrovlnke alebo umývačke riadu. V našom e-shope nájdete viacero farebných prevedení setov na prvé jedenie, stačí si len vybrať.

Cena: 15 €

Viac informácií o sete na prvé jedenie Bumkins nájdete na našom webe.