Tieto máte najradšej: Prinášame výber obľúbených produktov z obchodíku Lalalu

Detská stolička Koala či podložka na hranie Malé mesto. Tieto vecičky ste si v našom e-shope obľúbili najviac.

V našom obchodíku nájdete detskú stoličku Koala a vám sa páčia obe jej farebné prevedenia. Ktoré ďalšie vecičky ste si u nás obľúbili? Na to sa teraz spoločne pozrieme.

 

 

PODLOŽKA NA HRANIE PREMIUM WHITE STAR

A začneme jednou z našich stálic – prémiovou hracou podložkou s motívom White Star, ktorá sa vďaka svojmu nadčasovému prevedeniu hodí do každej detskej izby. A nie je to len vzor, čím vás táto podložka upútala.

Pretože zatiaľ čo sa detičky budú mať kde hrať, rodičia sa nemusia strachovať o ich bezpečnosť. Podložka sa vyrába z mäkkého, zdravotne nezávadného materiálu. Navyše, vrchná vrstva je špeciálne členitá, vďaka čomu tlmí nárazy.

Popri kvalitnom materiáli rodičia istotne ocenia aj to, že podložka je veľmi odolná. To v praxi znamená, že ak aj dieťatko na ňu niečo vysype alebo vyleje, dokážete to jednoducho očistiť vlhčenou utierkou. No a keď aj budete podložku pretáčať alebo rolovať, nezostanú na nej žiadne ryhy a záhyby.

Čo sa týka veľkosti, podložka má rozmery 185 x 140 x 1,2 cm (š x d x h). Dieťatko má teda dostatok priestoru na hranie a šaňtenie. Ak sa vám táto podložka do izbičky nezmestí, zaobstarajte si inú prémiovú podložku s menšími rozmermi.

SKLADACIA KOLOBEŽKA MAXI MICRO DELUXE

Aj napriek tomu, že ide o drahší produkt, kolobežka Maxi Micro Deluxe patrí k vašim obľúbeným. Predpokladáme, že to je najmä vďaka bezpečnosti, ktorú dieťatku počas jazdy poskytuje.

Kolobežka má protišmykovú nášľapnú dosku, reflexný polep a dvojité koleso v zadnej časti, ktoré zaisťuje stabilitu jazdy aj pri vyššej rýchlosti. A o tom, že spĺňa prísne bezpečnostné štandardy, napokon svedčí certifikát z nemeckej skúšobne TÜV-GS.

Aby bolo kolobežkovanie plynulé a bez rizík, nemeckí a švajčiarski konštruktéri ju vybavili špeciálnym riadiacim mechanizmom. Ten zabezpečuje, že kolobežka sa točí do strán už pri miernom prenášaní váhy a naklonení riadiacej tyče.

Zdroj: Facebook.com/Microkickboard

 

No a keď ratolesť trochu podrastie, riadidlá stačí trochu vytiahnuť, aby sedeli na výšku v danom veku. Kolobežka v svetlomodrom prevedení je vhodná pre deti od 5 do 12 rokov.

VANKÚŠ BABY ELEPHANT EARS – MOTÍV CAMO

Či už potrebujete vankúšik do postieľky, detskej sedačky alebo kočíka, tieto slonie ušká sú stávkou na istotu. Vankúš má anatomický tvar, vďaka čomu poskytuje hlavičke a chrbátiku prirodzenú oporu a tým podporuje zdravý vývin detského tela.

Pre zdravie dieťatka je takisto skvelé to, že vankúš sa vyrába z organicky dopestovaných bambusových a kukuričných vlákien. To z neho robí zdravotne nezávadný, netoxický produkt.

A hoci v našom e-shope nájdete niekoľko vzorov, najviac vás zaujal vankúšik v prevedení Camo. Ani sa vám nedivíme – maskáčový motív bude vždy v móde a pre chlapčekov je to ideálna voľba.

ŠEDÝ TANIERIK BUMKINS

Na rozdiel od maskáčového vankúšika, šedý tanierik Bumkins sa hodí pre chlapcov aj dievčatá. Neutrálne farebné prevedenie však nie je jediná prednosť tohto produktu.

Oproti klasickým tanierom a miskám pre deti má tento až tri priehradky, do ktorých môžete dieťatku jedlo rozdeliť. Tak napríklad, ak na obed dieťatku dávate mäso s ryžou a kompótom, uložte pokrmy zvlášť.

 

Alebo v prípade, že na raňajky dostane ovocie s orieškami a troškou jogurtu, aj tieto pochúťky môžete rozdeliť do priehradok. A čo si drobec nezje, odložíte do chladničky. 

Potravinársky silikón, z ktorého sa tanierik vyrába, odoláva vysokým aj nízkym teplotám. Takže v chladničke, mrazničke ani mikrovlnke sa mu nič nestane.

No a keď už spomíname materiál, jeho obrovskou prednosťou je zdravotná nezávadnosť. Takže ani detičkám pri papaní nič nehrozí.

No a napokon nesmieme zabudnúť na praktickú prísavku, vďaka ktorej sa tanier priľne o akýkoľvek povrch. Zabránite tak tomu, že drobec pri jedení niečo rozsype, a napapá sa bez toho, že by sa mu tanier neustále posúval.

BEDROVÝ NOSIČ POGNAE – DŽÍNSOVÁ 

Chystáte sa s bábätkom na turistiku alebo krátke prechádzky do prírody? Ak áno, aspoň jeden bedrový nosič by ste si mali zaobstarať. A napokon, využijete ho aj v bežný deň počas nakupovania alebo cestovania v MHD.

Pri výbere detského nosiča však dbajte o to, aby bol naozaj kvalitný a pohodlný. No a keďže bedrový nosič Pognae patrí k vašim obľúbeným vecičkám, iste ste sa presvedčili, že ten tieto kritériá spĺňa.

 

Nosič je ergonomický a anatomicky tvarovaný tak, aby udržal v správnej polohe telo dieťatka a zároveň nepoškodzoval chrbticu rodiča. Okrem toho je na ňom skvelé to, že ho môžete využiť až tromi rôznymi spôsobmi.

Dá sa nosiť ako pevne zafixovaný nosič s popruhmi na oboch pleciach, ako krížovo viazaný nosič na jedno rameno alebo ako bedrový sedák.

A podľa toho, kam sa chystáte a či napríklad potrebujete voľné ruky, si zvoľte konkrétny spôsob nosenia.

Bedrový nosič Pognae je vhodný pre detičky od narodenia do dvoch rokov.

SILIKÓNOVÁ ZUBNÁ KEFKA THE BRUSHIES – PRASIATKO PINKEY

Za zrodom detských zubných kefiek The Brushies stoja dve maminy – zubárka Hilary Fritsch a psychologička Colleen Crowley. Ich cieľ bol jasný. Chceli naučiť deti umývať si zúbky a budovať si zdravú hygienu tak, aby ich to bavilo.

 

Teraz si v našom e-shope môžete kúpiť zubnú kefku v tvare prasiatka, ktorú navrhli práve Hilary s Colleen. A tak ako pri ďalších produktoch, aj zubné kefky The Brushies sa vyznačujú nielen originálnym vzhľadom, ale aj zdravotnou nezávadnosťou.

Certifikovaný potravinársky silikón, z ktorého sa vyrábajú, neobsahuje žiadne toxické látky (ftaláty či bisfenol A). Materiál je okrem toho mimoriadne mäkký, a tak nepodráždi detské zúbky a kefku môžete využiť aj na masírovanie ďasien.

 

Kefky The Brushies môžete zaobstarať už najmenším drobcom, pretože sú vhodné od štyroch týždňov do štyroch rokov.

PODLOŽKA NA HRANIE STANDARD MALÉ MESTO

Pozrite sa na ten úžasný motív – na jednej strane autíčka od výmyslu sveta a na druhej cestičky, voda a tráva. Podložka Standard Malé mesto je veľmi obľúbená a my sa vôbec nedivíme.

Podobne ako všetky hracie podložky v našom obchodíku, aj táto sa vyrába zo zdravotne nezávadnej PE peny. Tá poskytuje dieťatku pohodlný a bezpečný priestor na hranie. Navyše, materiál je natoľko hrubý, že dieťatko chráni od chladnej alebo rozhorúčenej zeme.

Viac rodičov než detičky poteší fakt, že podložka je odolná voči poškodeniu a vode. Takže zrolovanie nezanechá ryhy a ani rozliate nápoje ju nijako nepoškodia. Stačí ich len utrieť dosucha.

MULTIFUNKČNÁ STOLIČKA KOALA 

No a na záver tu máme multifunkčnú stoličku, ktorá sa hodí pre drobcov od troch mesiacov. Ako napovedá názov, ide o stoličku, ktorá sa dá využívať na niekoľko spôsobov.

Ak dieťatko sedáva za stolom, môžete ju využiť ako podsedák na klasickú stoličku a zabezpečiť tak pre drobca pohodlie za stolom. Stolička sa dá tiež využívať ako bežná detská stolička, ku ktorej pripevníte menší stolík (patrí ku stoličke).

No a napokon tretia možnosť – so zabudovanými kolieskami stoličku rýchlo zmeníte na malé vozidlo. Takže okrem papania poslúži aj na zábavu.

Stoličku od značky Koala ponúkame v dvoch farebných prevedeniach a obe sa vám páčia. A to nás, samozrejme, veľmi teší.