10 dôvodov, prečo je podložka na hranie Lalalu najlepšou voľbou do detskej izby

Koberce cez celú izbu už dávno nie sú v móde. Deti však vo svojej izbičke rozhodne ocenia hraciu podložku, ktorá rozvíja ich minisvet plný hier a ktorá sa postará aj o ich bezpečnosť. Nasledujúcich 10 dôvodov vás presvedčí o tom, prečo sa oplatí do nej zainvestovať.

Detské podložky na hranie sú úžasným doplnkom každej izbičky a ponúkajú množstvo benefitov, o ktorých ste možno ani netušili. Poďme sa teda bližšie pozrieť na to, prečo sú podložky Lalalu výbornou voľbou pre vášho drobca:

1. IZOLUJÚ

Detské podložky na hranie sú zárukou toho, že vášmu drobcovi nebude od podlahy chladno. Sú totiž vyrobené z kvalitných izolačných materiálov, ktoré udržia vaše dieťa v teple.

izolacne vlastnosti podlozky Parklon

2. ODHLUČŇUJÚ

Ak bývate v paneláku či v bytovke, ocenia ich aj susedia pod vami, lebo tieto podložky  neprepúšťajú ani hluk. Sú totiž vybavené špeciálnym povlakom v tvare zaoblených diamantov na povrchu, ktoré účinne tlmia nárazy. Vaše deti sa tak na nich môžu poriadne vyblázniť.

3. SÚ BEZPEČNÉ

To, že deti behajú kade-tade, je vec jasná. A behať môžu aj po samotnej podložke, ktorá je vybavená špeciálnou protišmykovou vrstvou. Vášmu dieťaťu teda nehrozí žiadny nebezpečný pád a môže si na nej dosýta užiť kotúľanie, prevaľovanie, ale aj štvornožkovanie.

bezpecnost podlozky Parklon

Výhody hracej podložky ocenia aj rodičia.

4. SÚ MÄKKÉ

Vydraté lakte, prederavené kolená či „hladné“ papuče, toto vám pri značke Lalalu rozhodne nehrozí. Tieto detské podložky sú príjemne mäkké a dieťa sa na nich cíti naozaj ako doma. A vy ako rodičia nebudete musieť riešiť ani žiadne záplaty na detskom oblečení a namiesto toho môžete svoj čas venovať hrám so svojou ratolesťou.

5. SÚ ODOLNÉ

Nielenže sú mäkké, ale zároveň sú veľmi odolné, pretože odolávajú vode a nečistotám. Dieťa sa teda na podložku môže vybrať aj s čajíkom a nič sa nestane, keď sa na ňu náhodou vyleje, lebo je 100 % vodeodolná. Podložku stačí dosucha vytrieť alebo vyčistiť ju pod sprchou.

6. SÚ ZDRAVOTNE NEZÁVADNÉ

Detská podložka Lalalu je vyrobená z vysokokvalitnej a zdravotne nezávadnej PE peny či PVC materiálu, ktorý má hypoalergénne vlastnosti. Na rozdiel od kobercov sa na nej nedrží prach ani žiadne mikróby. Je preto vhodná pre deti už od narodenia.

7. SÚ ĽAHKÉ A SPRATNÉ

Ich výhodou je aj to, že sú ľahké, a tak ich môžete rýchlo a jednoducho upratať, pričom nezaberajú veľa miesta. Ďalším benefitom je, že sú vyrobené z takzvanej pamäťovej peny, a tak sa po zrolovaní nekrčia a stále si udržiavajú svoj tvar. Aj po rokoch uskladnenia preto vyzerá ako nová.

pamatova pena podlozy Parklon

Podložky si držia svoj tvar za každých okolností.

8. SÚ MULTIFUNKČNÉ

Malé či veľké, prenosné či skladacie – všetky detské podložky na hranie od Lalalu sú multifunkčné a praktické. Pre vašich drobcov je dostupný aj kvalitný podsedák z rady Premium, ktorý oceníte nielen na detskom ihrisku, ale aj počas vychádzky v prírode.

Nech už sa nachádzate kdekoľvek, budete mať istotu, že vaše dieťa bude mať vždy mäkké, suché a pohodlné miesto na sedenie.

multifunkcnost podlozky Parklon

Podložky Lalalu sú vhodné nielen do vašej domácnosti. Vziať si ich môžete aj von.

9. ROZVESELIA A POUČIA

Detská podložka poskytuje veselý priestor na hry a prvé objavy. Má totiž obojstrannú potlač s krásnym dizajnom, kde nájdete pestrofarebné písmenká, zvieratká a rôzne ďalšie tvary.

Hravé kresbičky ľahko upútajú pozornosť vášho dieťatka a zároveň napomáhajú jeho rozvoju a vzdelávaniu. Niet pochýb o tom, že si ju zamilujú.

vesela podlozka Parklon

Podložka na hranie Standard je obojstranná a plná hravých obrázkov.

10. OPLATIA SA

Detské podložky Lalalu sú zároveň zárukou toho, že vám aj pri pravidelnom používaní vydržia viac ako desať rokov. Ak teda ešte takúto podložku doma nemáte, určite nahliadnite do ponuky v našom e-shope Lalalukids. Takáto kúpa sa totiž naozaj oplatí.