Čím sa líšia prémiové podložky na hranie Lalalu od tých bežných? Takto to zhodnotili mamičky z Modrého koníka

V priebehu júna a júla niekoľko mamičiek testovalo naše Lalalu Premium podložky. A toto sú ich dojmy. 

„Cibuľka včera zaspala na podložke. Nečudujem sa jej, je taká mäkká a príjemná na dotyk. A veru sa jej tam muselo dobre ležať, keď zaspala na dve hodiny.“

A to je len zlomok pozitív, ktoré sme si o našich Lalalu Premium podložkách prečítali.

podlozka na hranie Lalalu Premium

Ako sme už uviedli aj na našej facebookovej stránke, v priebehu júna a júla niekoľko mamičiek testovalo naše Lalalu Premium podložky. Svoje dojmy uvádzali na diskusnom fóre Modrého koníka. Poďme sa teda bližšie pozrieť na to, čo o podložkách povedali.

VHODNÁ PRE ALERGIKOV

Tak ako ostatní rodičia, aj mamina Linda sa stará o bezpečie a maximálne pohodlie svojho syna. No keďže je Markus alergik, treba mu izbu zariadiť s ohľadom na jeho zdravie.

Preto Linde padlo vhod vyskúšať našu podložku. „Potešila ma možnosť otestovať podložku z vysokokvalitného, zdravotne nezávadného PVC materiálu, ktorý je dokonca aj hypoalergénny,“ píše vo svojej recenzii.

maly chlapcek ktory sa hra s podlozkou znacky lalalu


Markus sa s novou podložkou okamžite zoznámil.

Okrem toho sa Linde na podložke pozdáva jej celistvosť. Markus totižto zistil, ako rozdeľovať penové puzzle, a tak hranie prerušovalo neustále spájanie väčších dielikov. Pri podložke Premium sa ničoho takého báť nemusia – Linda so synčekom sa môžu venovať hračkám či spoločnému šanteniu, a to bez toho, aby ich niečo rušilo.

JEDNODUCHÉ ČISTENIE

Spomedzi mnohých iných výhod maminy neraz vyzdvihli jednoduché čistenie. „Deti papali brumíkov, omrvinky s džemom boli všade. Stačilo však zobrať vysávač, omrvinky povysávať, džem utrieť vlhčenými vreckovkami a podložka bola zase ako nová,“ opisuje svoju skúsenosť Zuzka, ktorá má doma 7-ročného chlapca a 5-mesačné dievčatko.

fotky deti, ktore papaju na podlozke znacky lalalu


Podložka Lalalu Premium si poradí aj s takýmito nečistotami.

Báť sa nemusíte ani vtedy, ak sa dieťatko povracia alebo pociká. Na takéto nečistoty, ktoré sú u detí bežné, vám takisto postačí vlhčená utierka. A ako radia niektoré mamičky, pre dokonalú čistotu môžete miesto pretrieť dezinfekčným prostriedkom.

VODEODOLNÁ

Niektoré maminy sa s podložkou Lalalu Premium nepárali a rovno ju vzali aj von. Najčastejšie niekam pred dom, kde sa dieťatko mohlo osviežiť vodou. Napríklad ako malá Charlotte. Keďže bolo vonku veľmi teplo, mama jej na podložku dala lavór s vodou. Dievčatko malo takú radosť, že sem-tam vodu vyšplechlo aj mimo nádoby.

Nič sa však nestalo – podložka Lalalu Premium je vodeodolná, preto ju po každom takomto „incidente“ stačí utrieť handrou dosucha.

male dievcatko testuje vodeodolnost podloziek lalalu


Malá Charlotte testuje vodeodolnosť našich podložiek.

Vodeodolnosť sa napokon vyplatí aj pri vyššie zmienených situáciách, keď sa dieťatko pociká, povracia alebo niečo vyleje. Materiál tieto nečistoty neabsorbuje a to isté platí aj o čistiacich prostriedkoch, ktorými budete podložku umývať.

 

 

DRŽÍ SVOJ TVAR

To, či podložka naozaj udrží svoj tvar, preverili mamičky hneď viackrát. Keďže do každej domácnosti prišla podložka zrolovaná, otázkou bolo, či sa vyrovná. No stačila len chvíľa a podložka bola pripravená na používanie. A to bez toho, aby sa krčila alebo aby ju rodičia museli nejako zaťažovať po stranách.

deti sa hraju na podlozke znacku lalalu

Svoju výdrž preukázala podložka aj v iných momentoch. Jedna mamina na ňu položila šmýkačku, iná zas podnožku, na ktorú si vyložila nohy. Samozrejme, ťažšie predmety zanechali stopy, ale po chvíli bola podložka zas ako nová.

 

 

SKVELÝ VZHĽAD

Jednoduchá, minimalistická, nadčasová a moderná – presne taká je podľa mamičiek podložka Lalalu Premium.

Viackrát sme si prečítali, že sivo-biela podložka sa skvele hodí do akejkoľvek miestnosti. Obojstranná potlač rovnako umožňuje rodičom otáčať ju podľa nálad alebo podľa toho, ktorý motív sa im viac hodí do interiéru.

male babatko sa hra na podlozke znacky lalalu

Vzhľad pritom považujeme za veľmi dôležitý atribút. Veď ak môže byť praktická vec zároveň aj pekná, prečo si ju nezadovážiť? Navyše, ak si zaobstaráte funkčnú podložku s neutrálnym vzorom, poslúži vám viac rokov. Pri ďalšom bábätku si tak nemusíte kupovať nič nové.

 

MÄKKÁ A TEPLÁ

Podložka Lalalu Premium sa obzvlášť hodí do domácností, kde nie je podlahové kúrenie. A to najmä preto, že podložka dokáže dieťatko izolovať od studenej zeme. Na diskusnom fóre sa na tom zhodli recenzujúce mamičky, ktoré okrem schopnosti izolovať pri podložke vyzdvihli aj jej mäkkosť a pohodlie pri hre.

maly chlapcek spinka na podlozke znacky lalalu

Detičky sa môžu spokojne šantiť, robiť kotúle alebo sa len tak váľať a nič sa im nestane. Príkladom je tento drobček.

male batola sa hra na podlozke lalalu

AJ PRE AKTÍVNE MAMINY

Príjemným zistením pre nás bolo, že podložku si zamilovali nielen deti, ale aj maminy. Tie si okrem šantenia na podložke dopriali aj krátky tréning. A to je pre nás jasným dôkazom, že podložky Lalalu Premium sú skutočne funkčné a praktické.

mamina, ktora cvici na podlozke

Ak sa chcete presvedčiť o všetkých týchto kvalitách podložky Lalalu Premium, zaobstarajte si ju do vašej domácnosti. V našom Lalalu e-shope okrem nej nájdete aj mnoho iných. Stačí si len vybrať. :)